O nama

Dental Center Emmedent je moderno opremljena stomatološka ordinacija u Zemunu (Beograd) koja pruža profesionalne i visokokvalitetne stomatološke usluge za sve članove porodice. Sa ciljem da Vam omogući savršeno blistav osmeh, uz minimum boli, naš iskusni tim u svom radu koristi savremenu aparaturu i znanje koje svakodnevno unapređuje.

Osnivač stomatološke ordinacije Emmedent je dr Mišo Latas koji poseduje iskustvo u radu sa pacijentima svih uzrasta. Znanje je stekao u Italiji gde je završio višu zubotehničku školu na Istituto d’istruzione superiore statale “M.K.GANDHI”, i u Srbiji gde je diplomu doktora stomatologije zaslužio završavanjem stomatološkog fakultetu u Beogradu. U rad ordinacije uključeni su i vrhunski stručnjaci iz različitih oblasti stomatologije koji vode računa o Vašem dentalnom zdravlju.

About Image
About Image

Dental Center Emmedent nudi usluge iz sledećih oblasti

· Estetska stomatologija

· Fiksna protetika

· Mobilna protetika

· Preventivna stomatologija (pregledi zuba)

· Kompjuterska stomatologija

· Konzervativna stomatologija

· Oralna hirurgija

· Implantologija (zubni implanti)

· Paradontologija

· Ortodoncija (fiksni ortodontski aparati i mobilni ortodontski aparati)

· Dečja stomatologija

· Antiaging

Dobro je poznato da je prevencija pola zdravlja, što posebno važi za očuvanje dentalnog zdravlja. Bilo da Vam je potrebno lečenje bolesnog zuba, postavljanje zubnih implantata, beljenje zuba, usluge iz oblasti zubne protetike, ortodoncije ili oralne hirurgije, Dental Center Emmedent je prava adresa za Vas.

Osnovni cilj rada ordinacije jeste da pacijente nauči kako da pravovremeno reaguju kada se problem desi, kao i da ukaže na važnost redovnog održavanja oralne higijene usta i zuba. Upotrebom najsavremenije opreme i visokokvalitetnih materijala, naš stručni kadar trudi se da pruži adekvatnu pomoć u rešavanju različitih problema sa Vašim zubima i desnima.

Posebnu pažnju u radu, ordinacija Dental Center Emmedent posvećuje najmlađim pacijentima kako bi ih od malih nogu naučili da redovno odlaze na pregled kod stomatologa. Ukoliko želite da ulepšate Vaš izgled, u prijatnom ambijentu ordinacije dostupne su kompletne usluge iz oblasti estetske stomatologije (fasete, antiaging, hijaluron, botox).